GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bunkerläkarens gård åter till salu

Östra Göinge Den så kallade ”bunkerläkarens” gård utanför Knislinge är åter till salu. Den här gången är utgångspriset 595 000 kronor.
Östra Göinge • Publicerad 12 juni 2018 • Uppdaterad 15 december 2021
Bunkerläkarens gård i Knislinge är åter till salu. Foto: TT
Bunkerläkarens gård i Knislinge är åter till salu. Foto: TT

Gården har även tidigare varit till salu, men någon försäljning blev det aldrig.

Det visade sig nämligen att åklagaren inte hävt avspärrningen av maskinhallen på gården eftersom en utredning om en ”liknande händelse” som den som bunkerläkaren dömdes för pågick.

Bunkerläkaren dömdes till åtta års fängelse för människorov efter att 2015 ha kidnappat en kvinna i Stockholm och fört henne till gården i Östra Göinge, där han spärrades in i henne i en bunker som han specialbyggt.

Helen Fingalsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.