Annons

Lions gav extra stipendium

Sösdala Lejonskolan har fått ett stipendium på 10 000 kronor efter arbetet av projeketet ”Barn föds inte med fördomar” av Lions Club i Sösdala.
Hässleholm • Publicerad 12 juni 2018 • Uppdaterad 13 december 2021
Biträdande rektor på Lejonskolan i Sösdala Håkan Andersson (vänster)  motar en check på 10 000 kronor av Lions Clubs president Heinz Bootz. Foto:Rolf Tronäss
Biträdande rektor på Lejonskolan i Sösdala Håkan Andersson (vänster) motar en check på 10 000 kronor av Lions Clubs president Heinz Bootz. Foto:Rolf Tronäss

Varje år delar Lions Club i Sösdala ut 2000 kronor till Lejonskolan vid skolavslutningen. Pengar som det här året går till redskap för rörelser till rasterna.

Annons

För i år bestämde sig Lions nämligen för att prisa skolan ytterligare. Då eleverna i årkurs 1-5 på Lejonskolan i Sösdala har nämligen arbetat tillsammans med Glada Hudik-teatern med projektet ”Barn föds inte med fördomar”.

Vilket kommer att bekosta den resa eleverna gjorde för att se Glada Hudik-teaterns föreställning ”Trollkarlen från Oz” i Malmö tidigare i vår.

Eva SolérSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons