GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Väjde för rådjur – krockade

Hässleholm En personbil körde in i mitträcket på väg 21 sedan föraren väjt för ett rådjur.
Hässleholm • Publicerad 12 juni 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Olyckan inträffade strax efter klockan 23 under måndagskvällen i höjd med Ignaberga.

Enligt Skånepolisen ska personbilens förare ha väjt undan för ett rådjur på vägen men tappat kontrollen och kört in i vägens mitträcke. Olyckan inträffade i riktning mot Hässleholm.

Mats Klingen
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.