Körde påverkad – anträffades med kniv

Kristianstad Man i 50-årsåldern misstänks för drograttfylleri – hade kniv på sig.

Klockan 01.24 under natten till onsdag fick polisen in larm om att flera personer ska ha lastat föremål på ett släp på Blekingevägen, Kristianstad – något som enligt uppringaren ska ha sett suspekt ut.

När polisen kom dit hade bilen avlägsnat sig men man kunde snabbt anträffa den.

Inget misstänkt stöldgods kunde anträffas men en man i 50-årsåldern omhändertogs för provtagning.

Enligt polisen är mannen misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott genom eget bruk. Mannen misstänks även för brott mot knivlagen – då han vid tillfället hade kniv på sig samt grov olovlig körning.

 

Dagens fråga

Har du höststädat trädgården?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×