Annons

”Oskar” satsar på många ettor

Sport • Publicerad 13 juni 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

När det gäller våra tre lag i de högsta serierna är ”Oskar” ganska säker på att det blir tre trepoängare för Vittsjö, IFK och HIF.

– Önskar Kalle Olsson och de andra i Vittsjö all glädje med sitt lag och då behöver man plocka en ny trepoängare, säger Jönsson.

Annons

– Det är också väldigt kul att IFK Osby är uppe i trean igen och jag tror att Hovmantorp är ett lag som man kan besegra hemma.

Jönsson tror också på kryss i matchen mellan Näsby och Hjärsås/Värestorp liksom när hans gamla lag, Rökes damer, möter Halmstads BK.

– Röke är en härlig förening med stor glädje i och omkring planen och det är ju fantastiskt att man ställs mot ett lag som Halmstad, menar ”Oskar” som avslutar sin rad med sex raka ettor.

– Tycker att det ser ut som Bjärnum, FC Hessleholm, Tyringe, Lönsboda, Nävlinge och Wisseltofta alla skall ha goda möjligheter att vinna sina matcher.

– Gillade Martin (Olofsson) som tränare och hoppas att han visar sig vara lika duktig som tränare i Bjärnum, säger Jönsson.

Hans rad i vårens sista Norra Skåne-tips: 1,1,2,1,x,x,2,1,1,1,1,1,1.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons