GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

SD : stoppa avgift till Trafikverket”

Skåne Trafikverket verkar inte bry sig om den skånska infrastrukturen. Därför ska de heller inte ha banavgift för försenade och inställda tåg.
Publicerad 13 juni 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Det kräver Sverigedemokraterna i en motion till regionfullmäktige.

Många avbrott i tågtrafiken skylls på sliten infrastruktur.

SD vill att regionfullmäktige beslutar att Skånetrafiken/Region Skåne endast betalar banavgift till Trafikverket för levererade tåglägen.

Stefan OlofsonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.