Stipendiet till Vera Hansen delades ut av Christina Tallinger och Ruth Brunner. Foto: privat

Stipendium till avgångselev

Hässleholm För åttonde året har Hässleholm Inner Wheel Club delat ut ett stipendium till en kvinnlig elev ur en årgångsklass. I år fick Vera Hansen utmärkelsen.

Utdelningen skedde i samband avslutningsceremonin för Internationella Engelska skolan i Hässleholm.

Kriterierna för att erhålla stipendiet är att sökande ska ha goda betyg, vara engagerad i samhällsfrågor och gärna ideellt engagerad i någon förening. Vera Hansen fick årets stipendium på 3 000 kronor.

Inner Wheel Clubs motivering löd:

” Vera har dokumenterat strålande prestationer, goda betyg och vitsord från Internationella Engelska Skolan, hon har dessutom ett stort engagemang i att leda flera barngrupper i gymnastik. Därtill tränar hon aktivt många timmar i veckan samt har dessutom tagit flera internationella grader i pianospel och är tillika en mycket omtyckt, god och hjälpsam kamrat i alla lägen”.

Dagens fråga

Ska du gå på någon julkonsert i år?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar