John Guidetti. Foto: TT/Arkiv

Guidetti tränar för fullt igen

Fotbolls-VM Den svenske anfallsstjärnan John Guidetti, som besvärades av en fotskada under lägret i Båstad har kört för fullt sedan ankomsten till Ryssland och är redo för spel redan på måndag.

– Det är mycket bättre nu, foten börjar bli bättre och bättre, och bättre och bättre, varje dag så det är otroligt skönt att bara kunna vara med med därute på planen igen med spelarna och dela glädjen som de har fått göra utan mig, så det är skönt, sade Guidetti till förbundets hemsida.

Träningarna onsdag och torsdag har ägnats åt försvars- och anfallsspel och ju närmare premiärmatchen man kommer läggs också mer fokus på vilka justeringar som är aktuella inför svenska VM-premiärmatchen mot Sydkorea på måndag.

Samtliga svenska spelare förutom Emil Krafth har varit med på träningarna i Gelendzjik onsdag och torsdag. Högerbacken Krafth har drabbats av lättare feber.

×