GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Förberedd inför midsommartrafiken?

Hässleholm Midsommarhelgen närmar sig och trafiken kommer följa med i ruset. Därför kan det finnas råd att tänka på som bilist i dessa tider.
Hässleholm • Publicerad 20 juni 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Enligt Bilprovningen är torsdagen och söndagen de dagar under midsommarhelgen då trafiken kommer vara som störst.

– I Hässleholm är det oftast flest bilar på vägarna ut från staden, mot vanliga midsommarmål för hässleholmare, säger Gert Jacobsson.

Trafiktätheten kan leda till bilköer och trafikolyckor ute på vägarna.

För att undvika detta är ett tips att vara ute i god tid. En vanlig anledningen till olyckor under midsommar är att folk är stressade och vill komma fram.

Mikael Kullberg påminner även om att inte glömma att ta pauser.

– Motormännen har besiktigat rastplatser så att de är bra. De har faktiskt blivit bättre och bättre med åren.

Sharon WongSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.