GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Häktad för misshandel och rån

Sösdala Den man i 20-årsåldern som ska ha misshandlat två män samt rånat en av dem i Sösdala den gångna helgen har nu häktats.Åtal ska vara väckt senast den 4 juli.
Hässleholm • Publicerad 20 juni 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Det var under natten till söndagen som en man i 20-årsåldern attackerade två män på två olika platser i Sösdala.

De båda händelserna inträffade inom loppet av en halvtimme. Männen som är i samma ålder som den misstänkte gärningsmannen ska vad man känner till inte ha något samband med varandra.

Den ena mannen blev attackerad på Bankgatan där han blev utsatt för stryptag samtidigt som han föll till marken. Mannen ska samtidigt ha blivit av med sin plånbok.

Den andra mannen utsattes för både slag och sparkar när han befann sig på Storgatan.

Polisen kunde med hjälp av ett signalement gripa gärningsmannen en stund senare. Han visade sig då vara narkotikapåverkad.

Mannen anhölls och häktades under onsdagen. Åtal ska vara väckt senast den 4 juli.

Helen Fingalsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.