GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nekar till snabb biltur

Hässleholm En 22-årig man har åtalats vid Hässleholms tingsrätt för att ha kört betydligt fortare än den tillåtna hastigheten.
Hässleholm • Publicerad 20 juni 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

En 22-årig man har åtalats vid Hässleholms tingsrätt för att ha kört betydligt fortare än den tillåtna hastigheten.

Det var i oktober i fjol som mannen kom körande på väg 117 vid Mala strax norr om Hässlehom. Polisen uppmätte en hastighet på 116 kilometer i timmen trots att hastighetsbegränsningen är 80. Mannen nekar till gärningen. Åklagarens påföljd förslås till 4 000 kronor i böter.

Helen Fingalsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.