GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fluffiga bröder och fiol på Västergårda

Kultur och Nöje En riksspelman i fiol, två musikalutbildade barndomsvänner kända från tv och en ung lovande sångerska. Som vanligt blir det blandad kompott när hela familjen inbjuds till en musikalisk afton på Västergårda i Vinslöv den 2 juli.
Publicerad 21 juni 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Den 2 juli hälsar Malin Fredriksson, i år tillsammans med Fredrik Lexfors, för tredje gången välkommen till en musikalisk afton på Västergårda.

Årets laguppställning består av Sara Tufvesson (före detta Åström), Conny Bexell (före detta Andersson) och Tilda Strid.

Fredrik Lexfors, som på senare tid kanske är mest känd som ”Kantorn”, är kvällens värd och kommer förstås också att medverka i underhållningen.

Sara Tufvesson är också Vinslövsbo i förskingringen. Hon är violinist, utbildad vid Musikhögskolan i Malmö, riksspelman och har under namnet Sago-Sara turnerat med föreställningen Sagan om de tre svanarna.

Den tredje gästen, Tilda Strid, är visserligen inte född i Vinslöv men hennes pappa Jörgen är härifrån.

Tidigare år har den musikaliska aftonen blivit en succé och Malin Fredriksson hoppas förstås på en repris.

3 bilder
Givetvis dyker även Fredrik Lexfors karaktär ”Kantorn” upp. Han ska framföra sin singel Trevligt. 
Foto: Lisa Lexfors
Bröderna Fluff på den tiden det begav sig. I barnprogrammet Bröderna Fluff i TV4 löste Pärry och Järry Fluff (Conny Bexell och Fredrik Lexfors) hårrelaterade brott. Den 2 juli gör de comeback på Västergårda. Foto: Nordisk Film/TV4
Violinisten och riksspelmannen Sara Tufvesson (till vänster i bild) är uppvuxen i Vinslöv.  Foto: Andreas Hillergren/arkiv
Givetvis dyker även Fredrik Lexfors karaktär ”Kantorn” upp. Han ska framföra sin singel Trevligt. 
Foto: Lisa Lexfors
Bröderna Fluff på den tiden det begav sig. I barnprogrammet Bröderna Fluff i TV4 löste Pärry och Järry Fluff (Conny Bexell och Fredrik Lexfors) hårrelaterade brott. Den 2 juli gör de comeback på Västergårda. Foto: Nordisk Film/TV4
Pernilla EkdahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.