GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Misshandlade man på väg

OSBY/HÄSTVEDA Den 35-årige mannen, satt i baksätet på en bil.
Osby • Publicerad 25 juni 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Den 35-årige mannen, satt i baksätet på en bil. Plötsligt tog han ett hårt grepp om halsen på föraren när denne körde i 90 kilometer på väg riksväg 23 i Osby kommun. Föraren fick inte luft och fruktade för sitt liv, men lyckades ändå stanna bilen och den nu åtalade 35-åringen tog sig ur bilen. Allt enligt den stämningsansökan som har lämnats till Hässleholms tingsrätt. Händelsen inträffade den 20 maj i år. Dramat på vägen började med att de båda männen hämtade den tilltalades före detta flickvän. Den åtalade mannen ville att hon skulle följa med honom hem. Kvinnan ville inte, det blev enligt åtalet tjafs, som slutade med strypgreppet kring förarens hals. 35-åringen åtalas nu för misshandel.

Maja Ögren AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.