Misshandlade man på väg

OSBY/HÄSTVEDA

Den 35-årige mannen, satt i baksätet på en bil. Plötsligt tog han ett hårt grepp om halsen på föraren när denne körde i 90 kilometer på väg riksväg 23 i Osby kommun. Föraren fick inte luft och fruktade för sitt liv, men lyckades ändå stanna bilen och den nu åtalade 35-åringen tog sig ur bilen. Allt enligt den stämningsansökan som har lämnats till Hässleholms tingsrätt. Händelsen inträffade den 20 maj i år. Dramat på vägen började med att de båda männen hämtade den tilltalades före detta flickvän. Den åtalade mannen ville att hon skulle följa med honom hem. Kvinnan ville inte, det blev enligt åtalet tjafs, som slutade med strypgreppet kring förarens hals. 35-åringen åtalas nu för misshandel.

Senaste nytt omOsby

Dagens fråga

Har du kvar dina gamla skolkataloger?

Loading ... Loading ...