GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fräck stöld på gårdsbutik

VINSLÖV I lördags eftermiddag vid 16-tiden utsattes Östergårds gårdsbutik för en stöld.
Hässleholm • Publicerad 26 juni 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

En man var då inne i butiken och tömde kassan på pengar, och samtidigt gick ett kassaskåp sönder.

Målsägande har kunnat lämna ett bra signalement på den misstänkte mannen, men polisen har ännu inte gripit någon för stölden.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.