GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

VVS-saker stals ur fritidshus

VITTSJÖ Ett fritidshus i Vittsjötrakten utsattes för ett inbrott under den gångna helgen.
Hässleholm • Publicerad 26 juni 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

När fastighetsägaren kom till fritidshuset under måndagen upptäcktes att diverse VVS-grejer och en kopparlåda stulits.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.