Polisen efterlyser fler iakttagelser i samband med villabranden i Vinslöv i maj.

Polisen vill ha in fler tips om brand

Vinslöv En dryg månad har gått sedan en villa blev totalt utbränd på Nygatan i Vinslöv. Nu efterlyser polisen flera tips.

Det går för närvarande en aning trögt när det gäller utredningen av den kraftiga villabrand som ägde rum för drygt en månad sedan i Vinslöv. Lena Petersson som handlägger ärendet hos polisen i Hässleholm efterlyser därför fler tips, vittnesmål och iakttagelser.

Det var strax före klockan två natten till torsdagen den 24 maj då kvinnan som bodde i huset vaknade av att någon kastade en brinnande pinne mot huset. När hon sprang ut såg hon hur garagebyggnaden redan var helt övertänd.

Kvinnan berättar också att hon såg två personer försvinna från platsen för att därefter hoppa in i en bil och köra därifrån.

Trots att flera brandmän arbetade med att släcka den aktuella branden blev både villan och garaget totalförstört.

Utredningen pågår och Lena Petersson berättar att man fortfarande väntar på resultatet från den tekniska undersökningen.

Polisen har hört flera personer men är intresserad av att komma i kontakt med andra som kan ha någonting att berätta.

– Det finns uppgifter på att en bil ska ha uppehållit sig i närheten, berättar Lena Petersson. Det finns även uppgifter på att en ung man med en skateboard ska ha synts till.

Om någon har uppgifter om den aktuella bilen, den unge mannen med skateboard eller några andra uppgifter som kan få polisen att komma vidare går det att ringa till polis Lena Petersson på telefonnummer 010-56 15 850.

Läs mer:

Dagens fråga

Följer du någon tv-serie?

Loading ... Loading ...