GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Granne tog strypgrepp på sin hund

Tyringe En kommuninvånare har flera gånger sett hur en man i Tyringe plågat sin hund, detta enligt en polisanmälan som upprättats.
Hässleholm • Publicerad 29 juni 2018 • Uppdaterad 13 december 2021
Foto: TT
Foto: TT

– En anonym uppgiftslämnare har angett att han bevittnat hur en man tagit ett grepp runt sin hunds hals, lyft upp den, skrikit åt den och sedan kastat iväg hunden in i bostaden, säger Veronika Gustavsson, Hässleholmspolisen.

Tipsaren har sett detta från sin balkong. Polisen har ännu inte vidtagit några åtgärder.

Adrian Ericson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.