Inga nya fynd efter saknad

Kristianstad

Under flera dagar har intensiva eftersök gjorts efter försvunne Lelle Hildebrand i trakterna av Arkelstorp utanför Kristianstad. Polisens kalla fall grupp i region Syd som leder spaningarna har haft hjälp av Arméns sökpluton samt kustbevakningens dykare.
Ett svårtillgängligt område har genomsökts med den specialutbildade personalen från Arméns sökpluton och kustbevakningen. Lelle Hildebrand har inte anträffats vid eftersöken. En del fynd har tagits tillvara för att undersökas av speciallister om fynden har relevans till utredningen. Vad de här fynden består i kan inte kommenteras för nuvarande.
Polisens utredare är mycket tacksamma för det biträdet man hittills fått från Arméns sökpluton och kustbevakningsens dykare. Deras insatser har varit avgörande för att det aktuella området har kunnat genomsökas på ett noggrant och säkert sätt.
Lelle Hildebrand försvann 1999 i Sölvesborg och polisens rubricering i ärendet är mord.

Dagens fråga

Borde damfotbollen få mer fokus och resurser?

  • JA (61%, 244 Röster)
  • NEJ (39%, 157 Röster)

Antal röster: 401

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×