GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kvinna döms för stöld av fil

Hässleholm En kvinna dömdes för ringa stöld under torsdagen efter att i december stulit en fotfil från en matbutik.
Hässleholm • Publicerad 5 juli 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En kvinna dömdes för ringa stöld under torsdagen efter att i december stulit en fotfil från en matbutik. Kvinnan döms till dagsböter och krävs på skadestånd av matbutiken för fotfilens värde - 225 kronor,

Eva SolérSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.