GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

MC-olycka vid Verum

Hässleholm En MC-förare fördes till sjukhus vid luchtid på lördagen efter att ha kört omkull på väg 1940 vid Verum.
Hässleholm • Publicerad 7 juli 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Enligt uppgifter från Centralsjukhuset Kristianstad ådrog sig MC-förarens, som är född 1962, allvarliga skador.

Christer CederlundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.