GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Får stör trafiken på väg 21

Hässleholm Enligt Trafikverket befinner sig flertalet får vid vägområdet i höjd med Vinslöv.
Hässleholm • Publicerad 9 juli 2018 • Uppdaterad 30 november 2021

På väg 21 i höjd med Vinslöv befinner sig ett flertal får runt vägområdet. Trafikverket meddelar att detta kan ha stor påverkan på trafiken.

Vid 14.30 var fåren ur vägen och trafiken kunde återgå till det normala meddelar Trafikverket.

Eva SolérSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.