GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nya Trollabadet färdigrenoverat

Glimåkra Under lördagen invigdes det nybyggda Trollabadet i Glimåkra. Man har bland annat flyttat och renoverat omklädningsrummen. Kommunalråd Patric Åberg (M) säger att badet bara är en del av en stor satsning i byn.
Osby • Publicerad 9 juli 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Många barn och vuxna tog sig till Glimåkra i helgen för att se invigningen av det nyrenoverade Trollabadet. Badet har haft öppet sedan i mitten av juni men man har inte varit helt klara med renoveringen förrän nu.

Nybygget öppnade med ett invigningstal av kommunalråd Patric Åberg som berättade för besökarna att kommunen satsar väldigt mycket på Glimåkra. Det bjöds på musik från musikskolan innan besökarna fick gå ner till bassängen för att se SS Delfin hålla en uppvisning i vattnet.

Patric Åberg ser positivt på det nya Trollabadet.

Renoveringen av Trollabadet är en del av en större satsning där Trollacenter också ingår. Tanken är att det ska bli enklare och smidigare att ta sig mellan ställena.

3 bilder
Både barn och vuxna  kom till Trollabadet för att ta del av invigningen.Foto: Jacob Ruderstam
Patric Åberg inviger Trollabadet. Foto: Jacob Ruderstam
enother one
Både barn och vuxna  kom till Trollabadet för att ta del av invigningen.Foto: Jacob Ruderstam
Patric Åberg inviger Trollabadet. Foto: Jacob Ruderstam
Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.