GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Flera personer for in i lägenhet och började skjuta

Malmö Ännu en skottlossning har inträffat i Malmö, denna gång i en lägenhet på Östra Farmvägen.
Malmö • Publicerad 10 juli 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Det var strax före midnatt som polis larmades om en misstänkt skottlossning från en fastighet på Östra Farmvägen. En lägenhet spärrades av och tekniker och vapenhund undersökte platsen under natten. Fynd på platsen bekräftade att de varit skottlossning inne i lägenheten. Flera personer ska ha befunnit sig i lägenheten när okända personer kom in och började skjuta.

Ingen person är fysiskt skadad och ingen av gärningspersonerna är gripna. Vid fyra-tiden på tisdagsmogonen hävdes avspärrningarna och polisens brottsrubricering är grovt rån, grovt vapenrott samt framkallande av fara för annan.

Eva SchmidtSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.