GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mopedist smet från platsen – en till sjukhus

Kristianstad En kvinna i 60-årsåldern blev sent under måndagskvällen påkörd på Järrestadsgatan av en mopedist som sedan avvek från platsen.
Publicerad 10 juli 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Polis och ambulans åkte till platsen för närmare undersökning. Mopedisten ska enligt uppgift ha avvikit efter att ha kört på kvinnan. Kvinnan fördes med ambulans till Centralsjukhuset i Kristianstad och ska enligt Region Skåne ha lindriga skador.

Händelsen inträffade vid 23-tiden.

Eva SchmidtSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.