GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Något större andel skolkare

HÄSSLEHOLM Andelen gymnasiestuderande som fått studiebidraget indraget i Hässleholm har ökat något.
Hässleholm • Publicerad 11 juli 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Andelen gymnasiestuderande som fått studiebidraget indraget i Hässleholm har ökat något.

Adrian Ericson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.