Annons

Skoj på Hoj rullar vidare i vacker natur

VISSELTOFTA Skoj på Hoj i Visseltofta rullar vidare. Arrangörerna har sålt 170 kartor och hoppas att ännu fler vill ge sig ut med cykeln på natursköna vägar.
Osby • Publicerad 12 juli 2018 • Uppdaterad 15 december 2021
Kerstin Nilsson, Skoj på Hoj Visseltofta.
Kerstin Nilsson, Skoj på Hoj Visseltofta.

Den 1 maj startade Skoj på Hoj 2018 i Visseltofta. Det är OK Gynges motionsgrupp, med Kjell och Kerstin Nilsson i spetsen, som anordnar sommarmotionen i bygden och de är mycket nöjda med årets Skoj på Hoj så här långt.

– Vi har sålt ungefär 170 kartor. Men det finns ett 30-tal kartor kvar, så det är fortfarande läge att vara med om man är intresserad, säger Kjell.

Annons

– Vi har fått fantastisk respons på rundan så här långt. De som har cyklat tycker den är fantastisk.

Rundan börjar och slutar i Visseltofta och går via bland annat Simontorp, Svanshals, Mjöbygget, Kylen och Kärsebränna.  Alla som köper en karta (på lokala Copp- och Icabutiker) får även ett kontrollkort. Totalt är det 46 kontroller längs med rundan och för att ”kvalificera” sig till avslutningen med utlottning av priser måste man ha besökt minst 35 av dessa.

Kontrollkortet ska vara inlämnat senast det 15 augusti och den 22 augusti är det avslutning och utlottning av priser på Visseltofta Idrottsplats.

Kerstin och Kjell Nilsson säger att Skoj på Hoj är ett utmärkt sätt att dels njuta av den vackra naturen i hembygden, dels få lite motion i sommar. Kerstin har varit ute och kontrollerat så att alla kontroller är på plats där de ska vara.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons