GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Personbil i krock med älg

Osby Ett larm har kommit in till SOS om en personbil som ska ha kört rakt på en älg och fått fönsterrutan krossad.
Osby • Publicerad 15 juli 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Räddningstjänst, polis och ambullans har larmats till platsen för närmare undersökning. Olyckan ska ha inträffat på länsväg 2121 i höjd med Källstorp, mellan Osby och Glimåkra. Dessutom rekvireras skyddsjägare för att ta hand om älgen.

Räddningstjänsten i Skåne Nordost är snabbt på plats med sju personer och konstaterar att de fyra personer som var i bilen inte behövde följa med till sjukhus.

Personbilen gick inte att köra från platsen och enligt räddningstjänstetn ska älgen vara död.

Eva SchmidtSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.