GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Igelkott spikad på ytterdörr

MALMÖ En 25-årig man misstänks för att ha dödat en igelkott och hängt upp den på en ytterdörr i Slottsstaden.
Malmö • Publicerad 16 juli 2018 • Uppdaterad 14 december 2021
Foto: TT
Foto: TT

Händelsen i Slottsstaden inträffade klockan halv tre, natten till i söndags.

Enligt anmälan krossades först två fönsterrutor till bostaden med hjälp av stenar.

Den utpekade mannen är också anmäld för att ha skurit sönder däcken på en bil och för att ha försökt att köra på den boende.

En kvinna såg vad som hände och ringde polisen. Enligt vittnen ska mannen ha sagt sig vara ”så trött på fiskmåsarnas skrik på nätterna” att han ville döda dem.

Det var mycket varm i fordonet och patrullen tvingades att krossa en bilruta. Hunden ska ha klarat sig utan någon allvarlig skada.

Mona Forsell
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.