GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Dödshotad med kryckor

Osby En man i 80-årsåldern har anmält att han under tisdagen blivit hotad och utsatt för försök till misshandel vid sin uppfart i Osby.
Osby • Publicerad 18 juli 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En man i 80-årsåldern har anmält att han under tisdagen blivit hotad och utsatt för försök till misshandel vid sin uppfart i Osby. Mannen uppger i förhör med polisen att han nyss kommit hem från affären när en man körde in sin bil på parets uppfart.

Mannen ska ha haft med sig kryckor och betett sig hotfullt mot det äldre paret och hotat den 80-åriga mannen. Han ska även ha gasat och kört med bilen mot paret enligt 80-åringen. Inga av de slag med kryckorna som riktades mot den äldre mannen träffade. Paret kände inte igen gärningsmannen och polisen har inte någon misstänkt för brottet.

Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.