GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Surfplatta stals från bibliotek

Osby Någon gång under tisdagen ska en Ipad ha stulits från biblioteket i Osby.
Osby • Publicerad 18 juli 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Någon gång under tisdagen ska en Ipad ha stulits från biblioteket i Osby. Polisen misstänker att stölden ska ha skett någon gång under kvällen då biblioteket inte var så bemannat. Det var på morgonen som personalen upptäckte att surfplattan ska ha ryckts ur från den vägg där den satt fast i en sladd.

Det finns inga kameraövervakningar som har sett något och polisen har ingen misstänkt gärningsperson.

Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.