GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Drabbade skåningar i stormöte om torkan

Publicerad 19 juli 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Mötet inleddes med att Hans Ramel, ordförande för LRF Skåne talade inför alla om konsekvenserna som värmeböljan fört med sig.

Ordföranden förklarar att mötet är till för att samtala med varandra, dela med sig av läget och förslag på lösningar. Han vädjar till alla att försöka fokusera framför allt på möjliga åtgärder.

Flera försökte skapa en lättare stämning genom att tala om åtgärderna som vidtagits. Magnus Lindblom från Hk Scan förklarade till exempel hur de arbetar för att försöka upprätthålla köttmarknaden under vattenbristen.

När väl talen från de olika styrelsemännen och cheferna tog slut fick besökare mingla mellan olika stånd och samtala med organisationerna.

2 bilder
Hk Scans Magnus Lindblom talade om åtgärder som köttindustrin vidtagit.
Flera hundra slöt upp till gårdagens stormöte anordnat av LRF gällande torkan.Foto: Natalie Radlovacki
Hk Scans Magnus Lindblom talade om åtgärder som köttindustrin vidtagit.
Flera hundra slöt upp till gårdagens stormöte anordnat av LRF gällande torkan.Foto: Natalie Radlovacki
Natalie RadlovackiSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.