GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bensinstölder under helgen

Tyringe Under helgen fick polisen i Hässleholm in flera anmälningar om bensinstölder i Tyringe.
Hässleholm • Publicerad 23 juli 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Under helgen fick polisen i Hässleholm in flera anmälningar om bensinstölder i Tyringe. Den första stölden inträffade på Brännerigatan under lördagen då gärningspersonen ska ha öppnat tanklocket och slangat upp bensin från en personbil. Den andra stölden skedde på Stenbocksgatan. Där ska gärningspersonen ha brutit sig in i garaget och stulit bensin både från en bil och en polis. I nuläget finns det inga misstankar om vem som har begått brottet.

aliher
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.