GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bio på Stortorget

HÄSSLEHOLM Vad sägs om ”Dirty dancing” på Stortorget?
Hässleholm • Publicerad 23 juli 2018 • Uppdaterad 14 december 2021
80-tals klassikern Dirty Dancing visas på uthomhusbio på Stortorget. Foto: Filmbolag
80-tals klassikern Dirty Dancing visas på uthomhusbio på Stortorget. Foto: Filmbolag

Vad sägs om ”Dirty dancing” på Stortorget? Ja i alla fall som film. I nästa vecka ordnar kommunen utomhusbio på Stortorget med just Dirty Dancing som första film, onsdagen den första augusti. 1980-tals klassikern följs av ”Solsidan”, torsdag, och ”Game Night” på fredagen.

Fakta:Följande filmer visas:

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.