GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kvinna överklagar dom

Hässleholm En kvinna överklagar en friande dom mot sin före detta man till Hovrätten.
Hässleholm • Publicerad 23 juli 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En kvinna överklagar en friande dom mot sin före detta man till Hovrätten. Mannen ska ha kastat en ölburk i kvinnans ansikte när han var berusad. Tingsrätten dömde dock inte mannen på åtalspunkten om misshandeln. Enligt tingsrättens dom från juni ska mannen inte haft uppsåt när han begick brottet, något man i överklagandet motstrider. Mannen blev däremot dömd på åtalspunkten om olaga hot efter att ha dödshotat kvinnan.

aliher
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.