GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Dalai Lama kommer till Malmö

Nyheter I september kommer den andliga ledaren för det tibetanska folket, Dalai Lama till Malmö. Det är IM, Individeulla Människohjälp, som bjudit in den världskända andliga ledaren i samband med sitt 80-årsjublieum.
Publicerad 24 juli 2018 • Uppdaterad 13 december 2021
Hans helighet Dalai Lama besöker Malmö i september. Foto: TT
Hans helighet Dalai Lama besöker Malmö i september. Foto: TT

Under tisdagsmorgonen bekräftade IM, Individuell Människohjälp, att den andliga ledaren för det tibetanska folket, Dalai Lama, kommer till Malmö.

Besöket väntas mellan den 11-13 september i samband med IM:s 80-årsjubileum.

Dalai Lama kommer att hålla ett tal med titeln The Art of Happiness and Peace på Malmö Live den 12 september.

Efter talet kommer Kattis Ahlström att hålla i en frågestund följt av musikframträdande av Lisa Ekdalh och Rickard Söderberg.

– Vi är glada och mycket ärade över att Dalai Lama besöker Sverige enbart för att uppmärksamma vårt 80-årsjubileum, säger IM:s generalsekreterare Ann Svensén.

Eva SolérSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.