35-årig man avliden efter olycka på väg 9

Trelleborg Två personbilar var på tisdagsförmiddagen inblandade i en svår kollision på väg 9 vid Gislöv, öster om Trelleborg. En 35-årig man avled av sina skador.

En 35-årig man avled efter en trafikolycka mellan två personbilar på väg 9 vid Gislöv utanför Trelleborg.

Totalt fem personer (de första uppgifterna från polisen talade om fyra inblandade), varav två barn, var inblandade i olyckan. En 35-årig man avled av skadorna och hans anhöriga är underrättade.

– Omständigheterna kring olyckan är ännu inte utredda. Mannen var ensam i sin bil och avled av skadorna. I den andra bilen färdades fyra personer som samtliga är förda till sjukhus, berättar Calle Persson, presskommunikatör vid Polisens ledningscentral.

Enligt Region Skånes presstjänst har de fyra personerna lindriga skador. Det är en man och en kvinna i 45-års åldern samt två barn, en pojke mellan 10-14 år och en flicka mellan 15-18 års, som är förda till Skånes universitetssjukhus i Malmö.

Den ena bilen hamnade i diket och bärgningsarbetet av de båda bilarna var på väg att avslutas vid 13.30.

Väg 9 var avstängd mellan cirkulationsplats Trelleborg östra och Gislövs läge under drygt ett par timmar. Trafikverket varnar för fortsatt långa köer förbi olycksplatsen på grund av efterarbete.