GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Perrong 23 svarar på kritik

hässleholm Perrong 23 svarar nu på kritiken och menar att ingen politiker har vädjat om att de ska ställa in eventet.
Hässleholm • Publicerad 25 juli 2018 • Uppdaterad 14 december 2021
I kväll framträder Funny Fuckup på Perrong 23, efter att ha avbokats i Kristianstad. Margreth Segerstein (M) är en av flera som är kritiska. Foto: Arkiv
I kväll framträder Funny Fuckup på Perrong 23, efter att ha avbokats i Kristianstad. Margreth Segerstein (M) är en av flera som är kritiska. Foto: Arkiv

På onsdagen publicerade Norra Skåne en artikel där kulturnämnden och kulturchefen var kritiska till bokningen av eventet Funny Fuckup.

Perrong 23 valde att boka in humoreventet Funny Fuckup efter att många lokaler hade avbokat efter dödshot mot arrangörerna.

Politiker inom kulturnämnden sa igår till Norra Skåne att de var mycket kritiska till bokningen av Funny Fuckup. Anders Rosengren sa till och med att Perrong 23:s verksamhetsbidrag skulle komma upp för diskussion.

Perrong 23 väljer nu att svara på politikernas kritik och Norra Skånes artikel.

– Detta är inte ett skattefinansierat evenemang. Vi betalar inget för att de ska komma hit, säger Max Carlsson ordförande i Perrong 23.

Perrong 23 skriver även på Norra Skånes Facebook-sida att politikerna har missuppfattat bokningen. Karaktären Mr Cool är inte bokad till eventet och kommer därmed inte framföra den kritiserade låten.

Alice Hermanssonalice.hermansson@nsk.se 0451-74 50 00
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.