GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Rattfull man stoppades i Bjärnum

Hässleholm Ett vittne som körde bakom en vinglig bil ringde SOS Alarm.
Hässleholm • Publicerad 25 juli 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Vid femtiden ringde en person SOS och berättade att han körde bakom en vinglig bil på länsväg 117 i höjd med Bjärnum.

Polisen skickades ut och lyckades komma i fatt den aktuella bilen en halvtimme senare. Bilen stoppades och nu misstänks föraren, en 29-årig man, för rattfylleri. Mannen togs med för provtagning.

Camilla Landin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.