GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Grillande män grillades av polisen

Broby Vid 03.30-tiden larmades polisen till ett skogsparti vid Njuravägen med anledning av ett misstänkt brott mot det rådande grillförbudet.
Östra Göinge • Publicerad 26 juli 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

När patrullen kom fram påträffades fem grillande män i åldrarna 19 till 34.

Elden släcktes och en anmälan om brott mot lagen om skydd mot olyckor upprättades, vilket samtliga fem inblandade nu misstänks för.

Oscar Schau
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.