GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tvingade kvinna att starta företag under dödshot

Hässleholm En kvinna från Hässleholm har polisanmält en man för olaga hot och urkundsförfalskning.
Hässleholm • Publicerad 26 juli 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En kvinna från Hässleholm har polisanmält en man för olaga hot och urkundsförfalskning. Detta ska ha skett under förra året. Mannen, som enligt uppgifterna ska ha haft en relation med kvinnan, tvingade henne att skriva under papper för att registrera ett företag. Mannen ska sedan ha beställt en massa olika varor och hyrt flera bilar på företaget han tvingat kvinnan att starta. Han ska sedan ha hotat att döda henne om någon av hans oegentligheter skulle komma fram.

Adrian Ericson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.