GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bil körde på älg

Hässleholm En personbil kolliderade med en älg på Riksväg 23 mellan Hästveda och Hässleholm på tisdagen.
Hässleholm • Publicerad 31 juli 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Larmet kom 18.45.

Älgen ligger död i vänster körfält, i riktning söderut.

Personerna som färdades i bilen har lättare skador.

Bilen behöver bärgas och det är helt stopp i södergående färdriktning.

Johanna StenbergSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.