GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nya tecken på att Nordkorea utvecklar missiler

Utrikes Nya satellitbilder tyder på att Nordkorea fortsätter med sitt arbete med missilier, trots överenskommelse med USA om nedrustning.
Publicerad 31 juli 2018 • Uppdaterad 13 december 2021
Foto: TT/AP
Foto: TT/AP

I juni möttes USA:s president Donald Trump och Nordkoras ledare Kim Jong Un i ett uppmärksammat toppmöte i Singapore.

Christer CederlundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.