GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Arbetsmiljön inom äldreomsorgen ska granskas

HÄSSLEHOLM Arbetsmiljöverket kommer i höst att inspektera arbetsmiljön inom äldreomsorgen i Hässleholms kommun.
Hässleholm • Publicerad 1 augusti 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Arbetsmiljöverket kommer i höst att inspektera arbetsmiljön inom äldreomsorgen i Hässleholms kommun. De arbetsplatser som kommer att få besök är Ekegården och Kaptensgården samt hemtjänstgrupperna i norr och centrum. Syftet är att kontrollera hur kommunen förebygger risker för ohälsa och olycksfall. Tillsynen är en del i ett nationellt projekt.

Kristina HöjendalSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.