GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Eldade trots förbud

Osby Vid 10-tiden på onsdagen larmades räddningstjänsten till en bostad i Osby med anledning av en brand.
Osby • Publicerad 1 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Vid 10-tiden på onsdagen larmades räddningstjänsten till en bostad i Osby med anledning av en brand.

När de kom till platsen upptäckte de att någon eldade på en garageuppfart. Räddningstjänsten bedömde spridningsrisken som stor eftersom uppfarten låg intill ett skogsområde samt att lågor slog upp. Dessutom råder för närvarande eldningsförbud.

Räddningstjänsten lyckades släcka eldsvådan innan den utvecklat sig i omfattning och vattnade även kring platsen för bålet.

Även polisen ska ha åkt till adressen i samband med eldsvådan.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.