Polis larmades till våldsam grannfejd

Killeberg Två par som bor grannar i ett lägenhetshus i Killeberg ska ha bråkat och slagits så mycket så att polisen fick kallas dit flera gånger under tisdagen.

På tisdagen fick polisen in ett larm om bråk i ett lägenhetshus. Ett par i 30-årsåldern ska ha bråkat med grannen, ett annat par i 40-årsåldern. Det hela ska ha börjat på eftermiddagen under tisdagen.

Grannarna ska då ha bråkat och hamnat i handgemäng. Enligt polisen ska det röra sig om slag och sparkar. Några timmar senare ska det ena paret ha gått över till grannen och in i lägenhet för att börja bråka igen.
Återigen ska paren ha hamnat i handgemäng och enligt polisen ska möbler och en tv ha förstörts. Polispatrull fick åka ut till platsen flertalet gånger men gjorde bedömningen att ingen kunde gripas eftersom skadorna på människorna inte var tillräckligt stora.

Klockan tio på kvällen ska paren ha bråkat och slagits igen. Polisen har genom händelsen fått in flera anmälningar om misshandel och skadegörelse.

Senaste nytt omOsby

Dagens fråga

Följer du någon tv-serie?

Loading ... Loading ...