GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gräsbrand hindrar tågtrafiken

Hässleholm En mindre gräsbrand på Lamellvägen
Hässleholm • Publicerad 2 augusti 2018 • Uppdaterad 14 december 2021
brand på lamellvägen längs banvallen
brand på lamellvägen längs banvallen

Vid 14.40 fick SOS Alarm larm om en gräsbrand på Lamellvägen. Det visade sig att det var ett cirka 150 kvadratmeter stort område som brann.

- Förmodligen är det en gnista från ett tåg som orsakat branden. Vi har kontroll på branden och komer att vara på plats cirka 45 minuter till, säger Lars Wannong som är yttre befäl vid räddningstjänsten vid 15.10-tiden.

Branden gör att tågen mellan Hässleholm och Kristianstad går med reducerad hastighet och kommer att göra så så länge räddningstjänstens personal är på plats.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.