GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Visade bild – stal kort

TYRINGE En äldre kvinna blev under onsdagen utsatt för stöld i sitt hem.
Hässleholm • Publicerad 2 augusti 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En äldre kvinna blev under onsdagen utsatt för stöld i sitt hem. En man ringde på och visade en bild på en liten flicka.

Kvinnan släppte in honom, men när besöket var över upptäckte hon att det saknades såväl kontanter som bankkort och körkort.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.