Kriminellt daltande
n Sveriges styrande vill tydligen ta hit alla kriminella Hur kan det komma sig att Sveriges rödgröna regering, måste envisas med att importera och samla alla kriminella i detta landet?
Nu ska vi ta hit Clark Olofsson också, som dessutom är landsförvisad på livstid! D
enna livstids landsförvisning är tydligen nu hävd av ngt ljushuvud! Inte nog med att vi tar tillbaka IS-anhängare som efter det att de utfört terrorhandlingar, får komma till Sverige för betald semester och återhämtning, så de kan begå nya terrorbrott när de är utvilade.
Nu ska även Clark Olofsson pensioneras, betalas för och tas hand om. Har han inte kostat oss nog med pengar?
Visar än en gång på den tafatthet och inkompetens som finns hos vår rödgröna regering.
Mikael Andersson
Tillsammans bygger famtiden
n Integration är en så viktig fråga att vi inte enbart kan lämna den till våra politiker. För mig handlar integration om mänskliga möten. Istället för att sucka över bristande integration – så kan jag engagera mig! Och nästa gång någon klagar över hur dåligt integrationen fungerar – ställ frågan: ”vad har du gjort för att förbättra den?” På de flesta ställen startas det upp t.ex. språkcaféer nu i höst, som gärna tar emot fler ideella.
Jesus säger i Matt. 7:12: ”Därför, allt vad ni vill att människorna skall göra er, det skall ni också göra dem”. Hur vill vi bli bemötta den dagen vi tvingas lämna våra hem (skogsbranden kan komma inatt…)? Mänskliga möten är inte alltid enkla – men de ger ökade perspektiv på tillvaron.
Tillsammans bygger vi framtiden!
Det starka Israelhatet
n Hat, hat, hat. Det är vad som genomsyrar Palestinagruppernas insändare den 31 juli. Oförskämt att kalla Israel för en apartheitstat. Då vet man inte vad apartheit innebär, och det lönar sig nog inte att förklara det för er heller. Ni tycks blunda för fakta.
Inget i insändaren om ständiga raketbeskjutningar från Gaza mot civila mål i Israel.
Inget om att Hamas använder sina egna civila som sköldar på sina avfyrningsplatser.
Inget om att Hamas terror har staten Israels utplånande som mål. Endast rent och skärt hat.
Israel är en demokrati. Alla medborgare har rösträtt och lika rättigheter oavsett etnicitet.
Palestina hade sitt senaste demokratiska val 2005 då Mahmoud Abbas valdes till president för fyra år. Efter de fyra åren ändrades detta till livstid, utan demokratiskt val. Varför uppmana till hat och bojkott?! Låt människor mötas istället. I ett musikarrangemang eller sport till exempel.
Varför så ensidigt negativ till Israel? Har ni inget gott att säga? Visste ni förresten att utrustningen som användes för att hitta de instängda pojkarna i grottan i Thailand var en israelisk uppfinning? Det var väl bra i alla fall?

Torsten Karlson gräver i tidningsarkivet.

Dagens fråga

Har du handlat hem godis till påskhelgen?

Loading ... Loading ...