GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Misshandlades av buskörare

Bjärnum På en adress i Bjärnum har det varit problem med buskörning.
Hässleholm • Publicerad 3 augusti 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

På en adress i Bjärnum har det varit problem med buskörning. När en bil var ute och körde vid tvåtiden under torsdagsmorgonen var måttet rågat för ett par som gick ut för att prata med föraren, enligt polisanmälan.

– Den misstänkte gav sig då på dem och sparkade och drog kvinnan i håret. Också mannen blev slagen och sparkad, säger Richard Glantz, presstalesperson vid polisen.

Kvinnan uppger att hon har ont i huvudet efter misshandeln och mannen har fått en mindre ansiktsskada. Föraren, en 18-årig man, är misstänkt för misshandel.

Adrian Ericson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.