GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Pojke brändes med cigarett

Vittsjö Utanför ett HVB-hem i Vittsjö ska en okänd man ha hållit fast en 18-årig pojke och bränt honom med en cigarett och en cigarettändare.
Hässleholm • Publicerad 3 augusti 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Utanför ett HVB-hem i Vittsjö ska en okänd man ha hållit fast en 18-årig pojke och bränt honom med en cigarett och en cigarettändare.

Enligt pojkens polisanmälan skedde detta strax efter 22 under tisdagskvällen och hade sin upprinnelse i ett gräl. Gärningspersonen är okänd men ska enligt signalementet i anmälan vara en kraftig man i femtioårsåldern. Pojken fick uppsöka vård för sina brännskador.

Adrian Ericson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.